Nyheter MDTV Forum Om Doner

Angrepet på oljeanleggene – anklagene rettes mot Iran, men uten bevis

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/09/angrepet-pa-oljeanleggene-anklagene-rettes-mot-iran-men-uten-bevis/

Saudi-Arabias og verdens største oljeanlegg ble som kjent rammet av et svært presist angrep som umiddelbart satte over 5 prosent av verdens oljeproduksjon ut av spill. Houti-regiljaen i Jemen tok på seg ansvaret. Men i Saudi-Arabia og USA er man ikke fornøyd med det. Anklagene rettes mot Iran. Første reaksjon: oljeprisene eksploderte USAs utenriksminister Mike…

3 Likes

Ja, Saudi Arabia har et dårlig luftforsvar, men nå tilbyr russerne dem S-300… https://www.newsweek.com/russia-saudi-missiles-same-iran-1459510

2 Likes

Problemet når USA og dets venner skal ut og bombe sine fiender, er ikke at det av og til skjer på tynt grunnlag. Problemet er at det ALLTID skjer basert på løgn og bedrag. Jo mer overbevisende grunnen til krig er, jo mer skeptisk blir jeg.
http://hvamenerpartiene.com/vedlegg/Terrorens_ansikt.pdf

3 Likes

Javisst. Angående Afganistan har Hillary Clinton vært befriende ærlig
https://m.youtube.com/watch?v=Y5uCHHWOU-k

1 Like

Dette er vanlig Sionistisk strategi.

Krigen mot Iran blir ført av USA og NATO.
Israel blir bombet sønder og sammen.
Israelske Jøder tar støyten, slik de gjorde i WWII.

Sionistene får Verden sympati og kan fortsette arbeidet med “Greater Israel”, NWO og Crypto Verdensvaluta.

Norske kjøpesentere stiller med tomme hyller, når det endelig går opp for oss, at vi med våre baser, radarer og oljeinstallasjoner er blitt et angrepsmål.

1 Like

Akkurat det der illustrerer hvor kaotisk de diplomatiske forbindelsene er i tilknytning til regionen. Syria, Iran og Russland vs Regimeendringskoalisjonen USA, NATO-land, Saudi-arabia. Saudi arabia vs Tyrkia, Tyrkia vs Syria, Iran vs Saudi Arabia. Tyrkia og Russland vs CIA-kupp mot Tyrkia osv osv. For et jævla vepsebol!

2 Likes

Nettopp derfor skal nok Norge sende marineskip nedover. Vi er jo en fredsstormakt

3 Likes

Mulig anklagene er et politisk/diplomatisk utspill for å presse Iran til å stoppe jemenittenes angrep, men vanskelig å tolke når samtlige medlemmer av staben i utgangspunktet er pro Israel og anti Iran. Finnes det i det hele tatt noen funksjonelle diplomatiske forbindelser mellom USA og Houthi militsen?
Det kan se ut som USA til en viss grad har malt seg inne i et hjørne med å garantere Saudiernes sikkerhet så lenge de opprettholder petrodollaren. Deretter presterer man å støtte SA i en krig de mot alle odds ser ut til å tape, som resulterer i at USA faktisk må forsvare SA militært mot tilbakeslaget fra Houthiene for igjen å beskytte petrodollaren.

1 Like

Tror du bør være litt forsiktig med å sette Saudi Arabia i bås. De har fått et par nye venner.
Her er noen artikler som kanskje kan interessere:

The Russia-Saudi partnership is evolving

Russia and Saudi Arabia – a business prediction

Official says Russia, China to invest in Saudi Arabia tourism projects

Chinese investment soars on back of Saudi reforms

1 Like

Det er nesten ikke til å tro at et slikt angrep som dette er mulig å gjennomføre. USA har bla lovet at USA skal forsvare Saudi Arabia og Saudi-familien. Og så har man altså havnet opp med å ha et dårlig luftforsvar i Saudi Arabia i en situasjon hvor det over lang tid har vært et ytterst spent og krigersk forhold mellom Iran og Saudi Arabia. Og ingen har liksom tenkt på at Iran feks kan komme til å angripe oljeinstallajsoner i Saudi Arabia med raketter og kryssermissiler for ikke å si droner ved en eventuell krig? Hvis ikke USA kan klare å forsvare Saudi Arabia mot dronesvermer så må man også kunne spørre om USA er i stand til å forsvare feks NATO-land mot dronesvermer? Dette angrepet kan føre til at Saudi Arabia kanskje må skaffe seg russisk luftforsvar for å kunne klare å beskytte sin og verdens oljeproduksjon mot fremtidige droneangrep hvis amerikansk krigsteknologi altså viser seg å være for dårlig. Og hvis noe slikt som dette skjer, så kan samtidig hele petrodollarsystemet ryke i samme slengen. Altså at det er dårlig amerikansk luftforsvarsteknologi som er det som til slutt vil føre til at dollarens posisjon knekkes.

2 Likes

Om det da ikke er “false flag”

2 Likes

Det er det som er det evige problemet med amerikanerne. -Deres notoriske løgner! Alle vet at det er umulig å stole på amerikanerne, og akkurat så mye verdt er artikkel 5 av NATO-traktaten. Det er bare å melde seg ut av NATO ASAP.

1 Like

For meg ser følgene grafikk ut til å være korrekt, og Houthiene har ikke Harpyer. Problemet er at Houthiene tar ansvar for angrepet, og det har jeg vanskelig for å tro de hadde gjort om det var en false flag fra en kurdisk base.

Hvordan kan du si med sikkerhet at Houthiene ikke har slike droner? De er små, håndterlige, og er å finne på svartebørsene i mange ulike land til en pris som er innenfor hva houthiene kan ha råd til.