Nyheter MDTV Forum Om Doner

Amnestys urimelige angrep på Ole Einar Bjørndalen

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/09/amnestys-urimelige-angrep-pa-ole-einar-bjorndalen/

Ole Einar Bjørndalen (45) og kona Darja Domratsjeva (33) er ansatt som landslagstrenere for skiskytterne i Kina. De skal lede nasjonen frem mot OL på hjemmebane i 2022. Dette skrev VG 12. september 2019. En utpreget gladsak. Det må da være fint for sporten om den ikke bare er et lokalderby for fem-seks europeiske nasjoner.…

2 Likes

Nederst i artikkelen under er det et vedlegg, en brevutveksling mellom Maxine Walker fra Julian Assange Defense Committee (JADC) og Amnesty International UK, datert 14. mai 2019!

Amnesty International har tydelig vist oss at de er et redskap for USAs imperialistiske politikk, i likhet med mange andre humanitære organisasjoner.

5 Likes

Det er ikke bare det grenseløse falskheten som er så kvalmende med disse “NGO”-ene. Det verste er hvordan de evner å systematisk tiltrekke seg mennesker som ikke kan tenke lengre enn sin egen nese, men alikevel er jævlig store i kjeften. I likhet med barn på et prekonvensjonelt moralskt nivå som mottar samtykkende nikk fra sine foreldre, utviser de typiske NATO-NGO-talspersonene den same urokkelige tiltroen til de politisk korrekte moraliseringene som de er manipulert til å gjennomføre. Den aktuelle amnesty-dusten her vil selvfølgelig aldri bli moden nok til å gjøre objektive vurderinger. Han er supporter av “eget lag”. Det er “oss mot de onde Kineserne”. Virkelighetsforståelsen er like banal som en hvilken som helst Rambo-film. At USA er det desidert mest krigerske og morderiske landet i verden, som driver masseovervåkning, telefonavlytting av allierte og torturerer menneskerettighetsaktivister og varslere, ser ut til å være for tungt tankegods. Det er overhode ikke tilfeldig at det er denne sorten mennesker som uten unntak besitter toppstillingene i NATO-NGOene. Vi vil ikke få inn folk med objektiv vurderingsevne her med det første. Til det er deres agenda for uærlig.

5 Likes

Et enten eller syn på verden er jo så enkelt å greit. Litt som en Disney film. De snille er de vi støtter blindt, og det er jo ikke stamme tankegang i det hele tatt. USA er deres alpha, og omegaene logrer velvillig. Menneskeheten trenger en leksjon i moral, slik som vi fikk i forrige verdenskrig. Da våkner zombiene, men prisen er vel kanskje litt små høy, nå når vi er 7,5 milliarder og har så mange nye gøyale leketøy å drepe hverandre med. Det er bare å glede seg. : \

2 Likes

Hvilken moral var det vi fikk en leksjon i?

Tror heller det var at det fantes en generasjon med krigs og våpenerfaring som fikk politikerne til å være tilbakeholdene med antidemokratiske tiltak

Lærdom kan vi alle få, men moral er ikke hva jeg forbinder med annen verdenskrig - til det er den alt for mytologisk fortalt.

1 Like

Desperat utspill fra Amnesty. Kina er i forandring. Store skisentra er bygget opp. Der satses stort innen kultur og idrett. Fotball som var totalt ukjent for noen år siden har forbigått nasjonalsporten bordtennis i popularitet. Som instruktører har de leid inn tidligere trenere fra bl.a. Real Madrid.
Ta en titt på “Det nye Kina” dokumentaren på NRK så vil den interesserte se at Kina har leid inn flere av verden beste på sitt område som en del av deres strategi for å fremme egne utøvere til vinter OL i eget land i 2022.
Snakk om at Amnesty ser spøkelser i enhver krok. Kanskje ikke annet å vente fra en fryktbasert organisasjon.

Om man ser det på en praktisk måte så var pasifiseringspedagogikken ovenfor Tyskland og Japan vellykket. Ser hippitiden som en videreføring av den ovenfor den vestlige befolkningen. Nå er den kommet til resten av befolkningen. Dette kunne jo vært greit om resultatet ikke hadde vært for at det skulle innføres et nytt totalitært regime

Jeg skal støtte dem, om de konsenterer seg om Mordechai Vanunu eller stakkerne på Guantanamo. men de har kun bidratt med øredøvende stillhet.

1 Like

Spørsmålet er vel om Vanunu sitter i fengsel eller har fått en ny identitet og lever herrens glade dager ett eller annet sted sammen med Osama. Samsonalternativet krever en troverdighet

Jeg er redd du har rett i det. Det moralske forfallet er som tatt ut av bibelens fortelling om Sodoma og Gomorra. Det er nesten ikke til å tro. Hvor skal man søke tilflukt mot den store syndefloden. Den kommer!

1 Like

Vi laget demokrati, kvinner fikk mer stemmerett, sosialitiske policies etc. Jeg vet du er en shill å leter etter å bevise hvor fæl verden er til alle sammen, og det er sant vi lærte ikke 100%. Du skjønner, verden er ikke enten riktig eller gal. Enten god eller dårlig, no matter hvor mye du prøver å overbevise alle om det. Har sett nok av dine komentarer.

Etter 2. VK lå det en utpreget krigsforrakt i verdens befolkning. Bevisstheten rundt fredens skjørhet har aldri vært sterkere enn i etterkrigsårene. Unntaket var USA for de smakte aldri krig på hjemebane, og derfor fortsatte de medkrig. I dag er idealismen i dvale, de unge er moralsk fordervet, og de gamle har glemt. Verden vil snart få seg et nytt klask i ansiktet, men det spørsm om den vil overleve denne gang.

1 Like

Det har stått i en israelsk avis. Da må det jo være sant

Hva er det du tror er jug?

Jeg tror Israel lekket oopplysningene om at de hadde atomvåpen

Og kidnappet Vanunu i London og holdt ham isolert i 18 år og senere nekter han å forlate landet , bare som en dekk-historie? Er ikke det i seg selv ille nok?

At det er en kynisk verden er det liten tvil om