Nyheter MDTV Forum Om Doner

Amerikanske politikere sammenlikner «Russiagate» med Pearl Harbor

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/02/amerikanske-politikere-sammenlikner-russiagate-med-pearl-harbor/

Når hele huskestua omkring Russlands angivelige innblanding i USAs presidentvalg koker ned til en tiltale mot 13 russere, får det hele et latterlighetens skjær over seg. Latteren stilner imidlertid i strupen når man leser amerikanske politikeres kommentarer. Senatorer fra begge partier omtaler denne angivelige, og fortsatt ikke beviste, innblandinga for «en krigshandling», en 9/11-handling» og…

2 Likes

Dobbeltmoralen er til å ta og føle på: httpshttps://www.rt.com/op-ed/419371-election-meddling-us-russia/

USA er rista brød, for å bruke deres egen terminologi.

1 Like

Her lever vi altså i en globalisert verden med et felles globalt internet og med tilnærmet full bevegelsesfrihet.

Noe av poenget med dette er vel at folk fra ulike land skal kunne samhandle og påvirke hverandre? Og selvføgelig finnes det troll på internet, det er ikke noe nytt. Og selvfølgelig finnes det rike mennesker og land som støtter organisasjoner som fremmer sine synspunkter i USA bla gjennom media og på internet. Dette er heller ikke noe nytt. Dessuten finnes det hackere og ansatte i ulike organisasjoner som kan lekke opplysninger til media (altså leak og ikke hack). Og alle land må lære seg å beskytte sine IT-systemer, det er ikke noe nytt. Hvis man ikke låser døren når man forlater huset, så kan man ikke klage på at huset rundstjeles? Eieren har også et ansvar for å sikre sine verdier.

Man skulle nesten tro at USA har mistet all selvtillit og ser spøkelser på høylys dag overalt.
Løsningen for USA må da bli å løsrive seg fra resten av verden ved feks å innføre innreiseforbud og ved fysisk sett å bryte internet-forbindelsene til utlandet. Hvis dette i det hele tatt vil kunne løse det påvirkningsproblem med lekasjer og falske påstander som det nå snakkes om i USA.

2 Likes