Nyheter MDTV Forum Om Doner

Amazon-arbeidere med landsomfattende aksjon i USA

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/04/amazon-arbeidere-med-landsomfattende-aksjon-i-usa/

Mer enn 300 Amazon-ansatte fra minst 50 anlegg i USA har undertegnet et opprop som oppfordrer til delta i en masseprotest mot manglende beskyttelse av arbeiderne mot koronasmitte. Dette skriver NBC News. Det er organisasjonen United for Respect som organiserer oppropet. Organisasjonen har også hatt kampanjer mot supermarkedskjeden Walmart, mot milliardærene på Wall Street og…

2 Likes

Men Steigan tar ikke med nyheten om at Amazon vil ha det multietnisk for å holde fagorganiseringen borte.

Når venstresiden jobber for multietniske samfunn, så er de kapitalistenes nyttige idioter som frivillig ødelegger for fagorganisering.
mangfold dreper fagbevegelsen

1 Like

Det nærmer seg snart arbeidsforhold som under Victoria tiden, for dette gjelder også Amazons lagre i EU. Et EU som AP og de andre borgerlige partiene vil inn i som fullt medlem. Dette er de perverse virkningene av kapitalens andre lov, fri flyt av billigste tilgjengelige arbeidskraft, som er en av de fire kapitallovene, EUs fire “friheter” som EU er tuftet på. Den ødelegger fullstendig alle sosiale rettigheter som arbeiderbevegelsen har kjempet seg til i over hundre år.

Dette viser hvordan den globale storkapitalen har lykkes med å infiltrere de store arbeiderpartiene, landsorganisasjonene og fagforeningene, for protestene er meget lavmælte og får bare sporadisk dekning i storkapitalens MSM og blir hurtig glemt av et avislesende publikum.

3 Likes

occupy wall street

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.