Nyheter MDTV Forum Om Doner

Alle mesterskapene i Qatar: Fordi verdens idrett er korrupt

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/10/alle-mesterskapene-i-qatar-fordi-verdens-idrett-er-korrupt/

Fra Politikus. Hvordan er det mulig at et land på 2,7 millioner innbyggere uten noe historisk eller nåværende  idrettsliv kan få arrangere VM i landeveissykkel, VM i fri-idrett og i 2022 sjølveste fotball-VM? Åpenbart bare av en eneste mulig grunn: Verdens internasjonale idrettsbevegelse er gjennomkorrupt. Korrupsjonen i idretten innrømmer også nordiske idrettsministre. Internasjonal idrettsbevegelse er til…

1 Like

Hvite menn tar livet sitt i rekordantall om dagen, og det er ikke så rart, fordi de er undertrykkerne og alle de andre undertrykkede, i følge artikkelforfatter og kapitalistene som sitter på makta i samfunnet.

Dette har aldri vært annet enn gladiator-virksomhet. Mine case-studier viser at det heller ikke er særlig underholdene. Det viser snorkingen i sofaen.

1 Like

Om interessen for sportsball er dalende, og sportsballs-mesterskapene har blitt svindyre å avholde på grunn av de gode tidene som var, så går mesterskapene til de som er villige til å betale for dem, uten at det behøver å være korrupsjon involvert.

Om du kaller det å holde med lokallaget for ekte sex, er professjonell sportsball helt klart porno, da instinkter vi har for å holde med våre venner, har blitt internasjonal menneskehandel og Globohomo.

Jeg ble sittende med et klart inntrykk av at det er noe som stinker med Qatar. Vi liker ikke Qatar og tar avstand fra dem. Alt som har med Qatar å gjøre skal minne oss om råtten mat og få oss til å føle oss helt jævlig bare ved å tenke på Qatar. Faktisk hvis vi kjenner etter så blir vi mer og mer kvalmen bare av å lese navnet Qatar. Til slutt så sitter vi der som Pavlovske hunder. I dette tilfellet kvalmne.

Men det er en histore med Pavlov og hans hunder som ikke så mange kjenner til. Hundene til Pavlov var innestengt i burene sine under en storm. De var nær ved å dø i timesvis. Senere sa Pavlov at denne opplevelsen. Denne opplevelsen av avmakt hadde tatt ut sjelen av hundene.

Bare en liten digresjon på veien mellom badet og pipa :slight_smile:

PS. Jeg finner det like givende å dra ballene mine bortover et filt teppe i høy fart, som å lese noe som helt skrevet av Erling Borgen.

Faktisk når jeg tenker meg om så tror jeg at det mest skremmende øyeblikket jeg kan komme på er Bruce Willis i Pulp Fiction helt på topp https://www.bing.com/videos/search?q=bruce+willis+pulp+fiction+meme&&view=detail&mid=B36CE62BDDBF25F6B333B36CE62BDDBF25F6B333&&FORM=VRDGAR

der oppe blant grusomme opplevelser. Men måtte jeg velge mellom å lese Erling Borgen, Waterboarding eller hva Bruce Willis opplever i Pulp fiction så ligger waterboarding ann til å vinne.

De er nok litt mye venner med Iran.

fra wikipedia:

Both are members of the Non-Aligned Movement and the Organisation of the Islamic Conference. Unlike fellow GCC member states Saudi Arabia and the United Arab Emirates, Qatar generally refrains from criticising Iran’s domestic and foreign activities. Qatar has also held several high-level meetings with Iranian officials to discuss security and economic agreements.[1]

The two countries have a close economic relationship which affects their diplomatic relations, particularly in the oil and gas industries

2 Likes