Nyheter MDTV Forum Om Doner

Afrikas rolle i slavehandelen

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/afrikas-rolle-i-slavehandelen/

Den jamaicanske journalisten og forfatteren Martin Henry skrev i nettavisa The Gleaner på Jamaica: Dette er absolutt den beste tida for å snakke om Afrikas deltakelse i slaveriet. Dette er absolutt den verste tida for å snakke om Afrikas rolle i slaveriet. Martin Henry Henry er sjøl etterkommer etter slaver, og han siterer Zora Neale…

7 Likes

Veldig bra at du peker på disse sannhetene, Pål!

Kanskje vi også burde snakke om (eller i hvert fall vite om)… https://youtu.be/4bu36QjaHHM

(eller en mye kortere versjon, med forskjellige talere: https://www.bitchute.com/video/lovCPCEI9DUq/

4 Likes

Dette er uhyre viktig å få frem. Man kunne håpe at den subsidierte pressen ville trykke det, men det er vel ingen andre enn Steigan, Resett og et par andre som tør der andre tier. Når det gjelder oss nordmenn er vår eneste synd at vi betaler uhyre mengder i skatt til en uintegrerbar del av befolkningen, og til diverse dårlige formål rundt omkring i verden. Opp alle jordens bundne treller…

2 Likes

Det er en synd jeg ikke har - for jeg er av de uintegrerbare nordmenn. Bare for at jeg er blond, har blå øyne og snakker norsk betyr ikke at jeg lever som det. Bare spør naboen.

1 Like

Dette er jo ikke så forskjellig fra at andre ressurser blir plyndret og utnyttet med hjelp av ikke-kommunistiske lederskapet i samme land.

Slaveriet er i helhet et system av ikke-kommunisme, slik kapitalistisk utbytting også er. Der økonomien er kontrollert av noen få til fordel noen få. Der kommunismen motsatt søker likeverd og et samfunn for alle.

Hudfarge og religion er helt uvesentlig i utnyttingen. Selv om utnyttingen de siste århundrer til stor del har rammet afrikanske befolkninga hardest de siste århundrene.

En venstresiden som ikke fatter dette er nok ikke en virkelig venstreside. Rasekamp framfor klassekamp er trolig oligarkiets ønskede spill for kontroll under press. Disse spiller som kjent på begge sider i det moderne borgerlige diktatur.

Slik var det også i anledning vestlige oligarkiets krise fra 1929.

3 Likes

Slaveriet finnes den dag i dag i mange former. Både klassisk slaveri, som i Libya, men også human trafficking (både til sex-handel og annet slavearbeid), som skjer over hele Europa, også i Norge. Og så må vi ikke glemme at stort sett alle klær og elektroniske duppeditter vi har - og en del importert mat - er produsert ved hjelp av utnyttelse av mennesker som lever og arbeider under forhold som ligner svært mye på slaveri (og i noen tilfeller faktisk er klassisk slaveri, som i coltangruvene i kongo som skaffer råstoffer til “smart”-teknologien vår), og der den lille lønna de får ofte ikke dekker grunnleggende utgifter og de ofte også settes i gjeld for å overleve.

Slik jeg ser det, lever vi fortsatt i en slave- og utnyttingsøkonomi, selv om de utnyttede og slavene stort sett er usynlige for oss i hverdagen, og gjerne bor i andre deler av verden.

4 Likes

Historien omskrives, og de som kan skrive seg ut av historien som overgripere og skrive seg inn i historien som ofre og forfulgte, er de som har eid og eier presse og media så lenge det trykte ord har eksistert.

MSM er ikke bare aviser og tv kanaler. Media er også forlag som gir ut skjønn-, faglitteratur, og lærebøker, og månedsmagasiner fra populærhistorie til Det Beste.

Media påvirker en i hverdagen uten at en tenker over det, akkurat som de som står bak er ute etter. Som for eksempel bladhyllene i butikken. Neste gang du passerer, ta en titt på populærhistorie- månedsmagasinene fra Bonniers forlag. På førstesiden handler det alltid om annen verdenskrig, og hovedpersonene er alltid avbildet.

Hollywood fremstiller det som at USA befridde Europa, og har gjort det i flere tiår med utallige filmer. Men det var den Røde Arme som knuste over 70% av den tyske krigsmaskinen. NRK2 har alltid mange dokumentarer om annen verdenskrig, som andre stats-tv kanaler og tv kanaler som Discovery, National Geographic, History Channel etc. Forestillingen om hvem som startet krigen, seierherrer, tapere og ofre sementeres med uendelig repetisjon til alle motforestillinger brytes ned.

Det samme kan sies om hvordan slavehandelen fremstilles av MSM, det er kristne hvite europeere som gis skylden. De som eier MSM kontrollerer også fortellingen, og kan skrive seg ut av handlingen. Men etterkommere av slaver kan i dag fortelle om hvem som dominerte slavehandelen, se blant annet Rappers linker over med foredrag av professor Tony Martin med flere.

.

3 Likes

MSM er betalt propaganda ja. Et urvalg av nyheter som fungerer med vår verdensbilde. Kul qoute fra Sowell.

It is hard to imagine a more stupid or more dangerous way of making decisions than by putting those decisions in the hands of people who pay no price for being wrong.

Thomas Sowell

4 Likes

Til denne beskrivelsen kan vi også tilføye Engels’ kommentar om slaveriets oppståelse (fritt etter hukommelsen): Hvor motbydelig og avskyelig vi enn finner slaveriet, må vi ikke glemme at slaveriets oppståelse representerte et framskritt i menneskehetens historie. Før ble disse menneskene drept, eller i verste fall spist. Nå fikk de leve.

1 Like

Ja god og oplysende artikel. Værd at dele eller sende videre…

“Rasekamp framfor klassekamp er trolig oligarkiets ønskede spill for kontroll under press”.
Men realitet motsier denne teorien. Jeg kunne prøve å beskrive mer, men jeg tror det enkleste er å anbefale at du prøver å se på beviset for at det finns en anti-hvit agenda. Her finns en side der du kan begynne:

Mulig jeg misforstår deg og korriger meg gjerne om jeg gjør. Selv om jeg er enig med resten av kommentaren er det denne delen som jeg lurer litt på.

Det som jeg har observert skjer i verdenssamfunnet er at det blir investert store penger i en komplisert verdenskrig mot hele menneskeheten.
Den tidlige feminismen handlet om likestilling. Kvinners rett til å delta i valg, eie eiendom, jobb og rettferdig lønn. Den bevegelsen ble kuppet av eliten og har blitt gjort om til å fremmedgjøre relasjonen mellom menn og kvinner og mødre og barn. Nå handler det om maktkamp for å ødelegge naturlige forhold.
Kvinner skal presses ut i jobb og bort fra det å være mor. Det heter nå omsorgspersoner, ikke foreldre.
Hva er poenget med det? Foreldre og barn skal ikke ha et nært forhold. Barna er prisgitt fremmede som kan lære barn å ta avstand fra biologiske relasjoner: Du trenger ikke mamma og pappa for de bryr seg ikke nok om deg til å være hjemme med deg. I motsetning til den originale formen oppfatter jeg moderne feminisme som fascisme.
USA og Canada ble til gjennom folkemord som ikke blir dekket som BLM eller andre bevegelser. Ta i betraktning at neo feminisme, BLM og Antifa etc. blir finansiert av samme personer (eliten). Ta en titt på den FNs menneskerett konvensjonen (seriøst) og les gjennom hva som dekkes. Det er INGEN som demonsterer for rettighetene FN konvensjonen erklærer gjeldene for alle.
edit


edit

edit
https://www.infowars.com/blm-supporters-celebrate-death-of-mother-shot-dead-for-saying-all-lives-matter/
1 Like

Jeg er helt enig i at den rådende klasse spiller på mange fler strenger enn hva jeg skrev om.

Jeg tror poenget med det du sier er utbytting og dominans. Feminismen brukes til å øke arbeidsmengden og overføre økte merverdien av arbeidet til overklassen. Økt innvandring virker på samme måte, for økt utbytting av arbeidskraft og økt press på proletariatet. NATO bruker også feminismen som etisk grunnlag for kriger, for krigspropaganda. For eksempel sånn at SV’ere støtta krigen mot Afghanistan (2001-) og ’kvinneundertrykkende Islam’, uten at de samme snakker om at vesten støttet nettopp islamist-terroristene i samme land siden 1970-tallet. Eller at NATO-landa fortsatt støtter militære ultra-islamister i Libya, Syria og andre land siden 2011.

Det handler om å bruke ’det gode’ , om likestilling og hjelpsomhet, til økt utbytting og dominans og altså snu det til ondskap. Sånn jeg ser det er dette i vestlig tradisjon siden kristendommen ble innført av romerne for over halvannet årtusen siden. Der makta i stor grad polariserer det rene gode mot det rene onde, og en utnytter disse bildene for utbytting og dominans. Virkelighetsfjern demoniseringen av motstandere og fokus på ’egen godhet’, er normalen i ’nyhetene’ og ’dokumentarene’ i vestlige propaganda-media. Dette kan en se hver dag.

Forholdene mellom menn og kvinner, og mellom foreldre og barn, svekkes som du sier klart i vår tid. Jeg tror det også er effekt av markeds-fundamentalismen og egoismen/individualismen, i tillegg til press for økt utbytting av kvinnenes arbeidskraft. Hele kulturen ser ut til å hindre at sterke varige forhold dannes mellom menn og kvinner fra ung alder, til en solid barnefamile. Feminismen, sett som seksuell frigjøring av kvinnene, har en rolle også her. For det blir ikke stabile forhold dersom kvinnene bytter partner i takt med humør-svingningene helt til blomstringen slutter ut i 45-årsalderen.

Sånn jeg ser dette er dette også symptom på en ikke-kommunisme der en konsekvent vurderer hverandre for kortvarig egoistisk utnyttelse og vinning. Heller enn å se på hverandre som et langvarig likeverdig fellesskap. Jeg mener familien og slektene bør ha en sterk posisjon i bygginga av kommunismen.

2 Likes

men også i ethvert samfunn for familier er selve grunnstein til ethvert sunt samfunn.
I andre ord, vi bør alle slutte å gi støtte til alle NGOs og heller samles om fellesverdier som er oppbyggende siden det ikke utelater noen, slik FNs menneskerettskonvensjon er ment og bruke den.

Nydelig sagt Mikkel! Familien vår sluttet å se på TV. Hvorfor? Fordi alt av programmer blir avbrutt cirka. hvert 15 for å formidle Second Love etc. altså datingsider som promoterer utroskap med motto slik som at det ikke er ulovlig å flørte. Når jeg sier alle så sier jeg at det inkluderer barne TV. Både mannen min og jeg anser det som usmakelig og valgte derfor bort TV abonnement.
Når det er sagt vil jeg tilføye Pride som en av disse samfunnsforgiftende NGOs. Kanskje den mest brutale av alle siden de sirkler seg inn mot unger.

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.