Nyheter MDTV Forum Om Doner

Advarsel: Jens Stoltenberg og Angelina Jolie vil kjempe for kvinnene igjen

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/02/advarsel-jens-stoltenberg-og-angelina-jolie-vil-kjempe-for-kvinnene-igjen/

– Vold mot kvinner og barn, spesielt seksualisert vold, er en økende del av konflikter og usikkerhet verden rundt, påpekte Angelina Jolie da hun onsdag møtte pressen sammen med Natos generalsekretær i Brussel. Dette skriver NRK. Skuespilleren Angelina Jolie er spesialutsending for FNs høykommissær for flyktninger og skrev nylig en kronikk i The Guardian sammen…

1 Like

Det kan vel ikke være Sverigistan de mener å beskytte? Da tenker jeg at det er i Afrika et sted dette kan brukes? Hvem husker ikke “bring home our girls”, eller noe sånt med Michelle Obama? Det skal være mye rart som foregår av nykolonisering under dekke av krig mot diverse andre grupper som vi knapt vet eksisterer og som fremstår som alibi for fremferden. Boko haram er en av de.

2 Likes

Jeg er så og si sluttet å se på nyhetene på nrk direkte. Jeg ser ikke på tv2 i det hele tatt og oppfordrer andre til å gjøre det samme. Nrk nyhetene tar jeg opp og screener fort gjennom til jeg kommer til været. Man blir så overgitt.
Ta for eksempel vinklingen i går der programlederen tok Putins utsagn om at “det forekommer doping også i Russland” til inntekt for et statsstøttet dopingregime i så stor grad at de til og med intervjuet Heiberg om det. Til orientering så har Putin nevnt dette i tidligere intervjuer stikk i strid med hva programlederen sa. Jeg håper snart den “nye Thomas Quick”(avhopperen) blir avslørt, men tror ikke det skjer før OL
Senere fikk vi se en slåsskamp, mellom to journalister som diskuterte Stalin. Dette innslaget kunne godt ha vært fra Ukraina, men det vet jeg ikke. Det kom merkelig nok etter innslaget om at det fra russisk hold ble tibakevist PSTs konklusjon om dem som en fare for Norge.

Det jeg ønsker er at enda flere skulle rapportere kritisk, og at vi skulle ha et eget sted i forumet der vi gikk gjennom og diskuterte “gårsdagens” propagandastunts fra tv nyhetene. Dette ville gjøre at flere fikk øynene opp for hvor håpløst ensidige nyhene er og flere ville stille spørsmål. Kansje vi kunne bombardere kringkastingsrådet med kritiske spørsmål?

1 Like

Det nye begrepet blir vel MeToo-War?

Det har vi sett, også når vi ser før og etter bildene fra den engang så vakre havnebyen Sirte. Det er ved å bombe et velfungerende, velstående land med en leder som fordelte velstanden fra oljeinntektene tilbake til steinalderen, en virkelig ivaretar sikkerheten til kvinner og barn best. Det er når kvinner og barn må flykte til teltleirer i ørkenen, at mødre kan beskytte seg og sine barn best mot seksuelle overgrep mener visst NATO og Angelina Jolie.

Kunne en få spørre Generalsekretæren i NATO og Jolie om det er mindre seksualisert vold mot kvinner og barn i Libya nå enn det var før USA og NATOs “frigjøring” av Libya med massiv bombing og plyndring?
“Libya var før Vestens “humanitære bombing” Afrikas rikeste land med høyere levestandard enn Italia og Australia, gratis skole, helsevesen og rett til studiestipend i utlandet for menn og kvinner, arbeidsledighetstrygd og stønad på $ 50.000 ved familieetablering. 82 % kan lese og skrive. Sosialisten Moammar Gadaffi har latt oljerikdommen komme befolkningen til gode, store statlige utenlandsfond skulle sikre fremtiden,” fra The Herland Report.

Det hadde vært spennende å se en rapport fra NATO på hvor mye voldtekt av kvinner og barn det er i Libya nå. Hvis det er under krigstilstand og lovløse tilstander etter krig at kvinner og barn er best beskyttet mot seksualisert vold så er det lettere å forstå hvorfor USA og NATO forbereder en krig mot Russland med Europa som slagmark. Det må vel være for å få ende på voldtekts-bølgene i Europa mot vertbefolkningens kvinner og barn? Jeg venter spent på svaret.

2 Likes

Det var om Libya i nrktxttv i dag. Amnesty og en til av disse svnindelNGOene ville ha slutt på at afrikanerne ble sendt tilbake til Libya når de la ut i båt. De var visst vårt ansvar? Italia burde derfor skrote avtalen og flommen over middelhavet øke igjen, ifølge dem.

1 Like

Husker historien om at Gaddafis soldater var utstyrt med Viagra for å voldta flest mulig kvinner - samtig som de sloss mot jihadistene.

Saken var utrolig, men ble uten motforestillinger kjørt ut i alle vestlige medier for å rettferdiggjøre bombingen av Libya. Saken ble av FN endatil henvist til den internajonale straffedomstolen ICC, som etterhvert i det stille henla saken, fordi den var helt uten substans.

En annen historie som fikk stor oppmerksomhet var episoden med Iman al-Obeidi. Hun stormet inn på hotell Rixos i Tripoli hvor hele den vestlige pressen var samlet, og fortalte at hun var massevoldtatt og mishandlet av 15 Gaddafisoldater.

Obeidi ble selve legemliggjøringen av hvordan Gaddafi-regimet mishandlet kvinner, og ble utnyttet maksimalt av Clinton, NATO og Jolie for å demonisere regjeringen og rettferdiggjøre bombingen.

Hun kom seg ut av Libya, ble mottatt i Qatar, som etter en tid ville kaste henne ut og sende henne tilbake til Libya. Hillary grep inn og ga Obeidi opphold i USA.

Mindre kjent er det at Obeidi nå soner en dom på seks år i et fengsel i Colorado for å ha angrepet og skadet en politimann og flere andre, barslagsmål,og en rekke andre lovbrudd. Selv de som skulle hjelpe offeret Obeidi til rette i USA , ga opp og framholdt at damen var alvorlig forstyrret.

I dommen fra 2015 fastslår retten bl.a at Obeidi sliter med store psykiske problemer, virkelighetsforvrengninger og alkoholisme.

Altså omtrent det samme som regjeringstalsmenn i Libya fortalte vestlig presse etter episoden på Rixos.

For NATO og Hillary Clinton fikk Obeidi en enorm propagandaverdi. Hun ble et strålende symbol for at NATO bombingen og nedslaktningen av kvinner og barn i Libya var både humanitær og nødvendig.

Obeidi er idag gjemt og glemt av mediene. Ikke rart. Verken Jolie eller Stoltenberg er interessert i å forstyrre bildet av en rettferdig krig basert på løgn og propaganda.

1 Like

Ser du også hvordan pressen behandler det at Trump skal frigi FBI dokumentene? Ikke et kritisk spørsmål. Øynene til Jolie ser ut som pissehull i snøen.