Nyheter MDTV Forum Om Doner

8 år siden Norge bombet Libya

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/03/8-ar-siden-norge-bombet-libya/

Av Terje Alnes. 19. mars 2011: Norske F-16 fly starter bombing i Libya. 588 norske bomber ble droppet, de fleste over tilfeldige mål. Dette var et avgjørende bidrag til at Libya gikk i oppløsning. Etter at Mohammar Gaddafi ble drept gikk landet i oppløsning, islamistiske bander tok over kontrollen i store deler av landet og…

4 Likes

Skulle gjerne ha sett en oversikt over hvor mange mennesker som ble drept av de norske bombene, og også når og hvor disse bombene ble sluppet i Libya.

Jeg tror at man ville ha blitt sjokkert over flere ting.
Bla hvor mange som ble drept i Libya (og uten at disse menneskene utgjorde noen trussel mot Norge og NATO-land). Da kunne man også ha fått avklart om Norge bombet regjeringskvartalet i Tripoli (hvor bla familiemedlemmer av Gadaffi ble drept).

Dessuten kan man utifra tidspunktene for bombingen se hvor mange av bombene som ble sluppet samtidig med at Stoltenberg stod og trøstet folk som gikk i rosetogene (uten at de som gikk i slike tog var klar over at Norge samtidig bombet i Libya, eller at de rett og slett var helt likegyldige til den norske bombing i Libya).

5 Likes

Det kan være at mange politikere kommer til å sende en misunnelig tanke til Gaddafi, når de etterhvert blir kledt nakne i våre øyne.
Jeg er temmelig sikker på at Gaddafis ettermæle - som er det nærmeste en politiker kan komme evig liv, er å foretrekke framfor, til dømes Jensemanns.

2 Likes

Pentagons påskudd for angrepet var at Gadaffi var en tyrann som angrep egen befolkning, en løgn som vestlig presse og media formidlet til folk i Vesten for å få aksept for krigen. Krigen var altså offisielt en frigjøringskrig for å komme libyas folk til unnsetning.

I virkeligheten angrep koalisjonen stort sett det sivile Libya. Når en ser på ødeleggelsene i Libya så er det klart at bombingen hadde til hensikt å ødelegge Libya som land, for det var sivil infrastruktur og boligområder som først og fremst ble bombet. Vannverk og avløpsverk, kraftstasjoner og kraftnett, broer og knutepunkter for veinett og bydeler med boliger.

Fra å være det mest utviklede velferdsland i Afrika hvor Gadaffi rundhåndet fordelte velstanden fra Libyas enorme oljeressurser blant folket, bombet koalisjonen Libya til et land i kaos hvor lovløshet og terror fremdeles råder. Hvordan kan bla NRKs journalister kalle seg journalister slik de var med å fremstille Libya før bombingen, og etterpå er de blitt stille.

Hvis det er blitt så mye bedre nå i Libya etter “frigjøringen”, kan ikke NRK med Stoltenberg, Støre og Eriksen Søreide som guider vise tv-seerne hvor fint er er blitt i Libya nå?

4 Likes

Nå snakker vi mye om Stoltenberg og hans regjering grufulle handlinger. Det har gått 8 år og de er ennå ikke dømt i noen av følgende instanser.
Nå er det på tide å få fortgang og få de bak lås for godt

1.Norsk rettsvesen - norsk rettsvesen støtter sikkert jævlene Støre og Stoltenberg, så da er vel greit at 2.rettsvesen i Libya kan få noe å jobbe med.
3. Krigsrett i Haag må involveres
4.INVOLVER OG ENGASJER RUSSERNE.Russland vitneutsagn og andre lands vitneutsagn må dokumenteres og sendt Militære domstoler /krigsrett i Haag

5.Reise til Libya :
Jeg kan reise og føle Libya på pulsen:)
-skaffe vitneutsagn fra Gaddafis familie.
-Lage dokumentasjon av Norske bombefly sin bombing av regjeringskvartalet i Tripoli, som tok livet av mange av Gaddafis familimedlemmer
-Pentagons påskudd for angrepet var at Gadaffi var en tyrann som angrep egen befolkning, en løgn som vestlig presse og media formidlet til folk i Vesten for å få aksept for krigen(sitat Northern Light)
-NRK må siktes tiltales og straffes økonomisk for å ha hjulpet Norge/Nato/USA til å danne et falskt bilde av Gaddafi for å rettferdiggjøre at hensikten var å sivil infrastruktur og boligområder som først og fremst ble bombet. Vannverk og avløpsverk, kraftstasjoner og kraftnett, broer og knutepunkter for veinett og bydeler med boliger.
Islamistiske bander tok over kontrollen i store deler av landet etter at Norge/USA/NATO tok livet Gaddafi som ville at folket sitt skulle få dele oljeressursene.
Stoltenberg fikk Islamistiske grupperinger til å forfølgelhe svarte afrikanere, oppretteslavemarkeder
Norge /Nato/Usa må tiltales også for å ha gitt islamistiske grupperinger muligheter for
a)forfølging av kristne afrikanere, b)opprettet slavemarkeder og
c)profitterer stort på å smugle flyktninger over Middelhavet.
Jeg mener det er viktig at dokumentasjon/vitner/videor og vitneutsagn samles og redigeres slik at det blir bevismateriale nr 3 for å få Stoltenberg og USA også tiltalt og dømt for å ha bidratt vesentlig med
a)Menneskeforfølgelse av svarte afrikanere, b)slavehandel og c)menneskesmugling
I Libya er det viktig at man husker å fokusere på å få dokumentert at bombingen var ment for å ødelegge landet Libya.
Jeg har lyst å reise til Libya og fått intervjuet kvinner, barn og menn hvordan de opplevde hvordan det var å bli henrettet som land og hvordan det var å få all infrastruktur bombet sønder og sammen av psykopaten Stoltenberg og USA.
Bodd et par uker i Libya og fått tatt videor av ødeleggelser, intervjuer av de som opplevde marerittet og fått laget råmateriale til en dokumentar som kan brukes i retten.
Jeg hører Stoltenberg og det dumme nautet Søreide fortelle og guide at Libya er finere nå enn før angrepet.
Det er faen ikke opp til dere å bestemme, jævla monster. Det lar vi befolkningen i Libya som ble brått bombet sønder og sammen avgjøre.
Hva tror du det gjør med et land i oppsving, der folk har fått håp tilbake, positiv enegi sprer seg i befolkningen, på arbeidsplassene fungerer det veldig bra.Afrikas mest velfungerende land er en stolt nasjon.
fungerer
og så BANG BANG BANG
Stoltenberg, luftforsvaret og USA kommer og tar dere, De bomber ned infrastrukturen dere har bygd opp, etterpå stjeler de oljen som Gaddafi ville gi til folket sitt på deling. Etterpå dreper de kvinner, barn og menn. og bomber boligfelt, barns lekeplasser og bolighus
Mange som ble drept i Libya (og uten at disse menneskene utgjorde noen trussel mot Norge og NATO-
2. Militære domstoler
Kan Afrikanske militære domstoler også involveres

  1. Brudd på Grunnloven

4.Amnesty International
Brudd på menneskerettigheter-

Jens Stoltenberg.Du fortjener ikke livets rett og burde vært henrettet.BANG BANG BANG.Jeg henretter ingen, men om jeg skal jobbe med dette til jeg er 70 år så skal jeg få deg dømt og sperret inne.
Ingen Petersen utvalg skal granske noen gang mer.
Russerne er sikkert villige til å fortelle hva de mener til militære domstoler.
Dette får granskes av de som står Libya nærmest.
Stoltenberg driver å tigger penger og springer ærend for at Trump skal bli fornøyd og Nato får mer medlemspenger

1 Like

“Watch for the rose presented at a future school shooting, it is then that the NWO will make it’s move”.
Was Bill Cooper assassinated?

FORSLAG ANG LIBYA TAS IMOT MEC TAKK HER:)

Hallo Folkens.Kan vi lage en diskusjonstråd ang Libya.Hvem gjør hva osv. Hvordan få svina tiltalt og straffa og låst inn på livstid for godt…Forslag til hva gjøres først og hvem kontaktes først.Ønsker engasjement på praktiske ting for å få de stilt for internasjonale domstoler

Dere skal tiltales og straffes til å bruke alle de jævla medlemspengene å gi Libya.
Fy faen jeg hater deg Jens og fy faen hvor patetisk og liten du er.
Trinn 1 er?
Trinn 2 er?
Jeg har foreløpig politianmeldt Stolt og Støre.
Jeg har tatt kontakt med advokater som har erfaring med krigsrett og funnet noen navn på Afrikanske aktorer som griller og blir en hard nøtt for Stoltenberg og Støre
Og hva med kongen.Har ikke kongehuset ansvar.Har han ikke kongelig resolusjon.
Bør hele monarkiet avskaffes.
Stempler han bare, er likegyldig og gir seg faen., eller ikke???

Hva har blitt gjort tidligere.
Kom med forslag om hvem som kontakter hvem.
Hvem prøver Amnesty Norge og Internasjonal?
Hvem har kjennskap til Domstolen i Haag?
Jeg kontakter Advokater som kan litt Internasjonale domstoler, militære og framgangsmåter.
Jeg kan også samle inn all mulig informasjon og dokumentasjon, produsere en liten dokumentar ved hjelp av video og intervjuer. Alt som gjør det lettere å få de tiltalt, starffet og buret inne.

Det er nå tjue år og én dag siden den 78 dager lange bombingen av Serbia begynte. Der var det, om mulig, bare enda mer opplagt at det hele var basert på løgner og provokasjoner, det siste inkludert terrorisme ovenfor sivile serbere fra den kosovoalbanske mafia-organisasjonen KLA.

Ingen av de kriminelle politikerne som stod bak dette her i Norge eller i “Vesten” forøvrig vil noensinne bli straffet for hverken dette, for bombingen av Libya eller noe annet. Og det skyldes først og fremst at et massivt flertall av befolkningen i både Norge og andre “vestlige” land er preget av en tilsvarende kriminell innstilling. Hadde flertallet av befolkningen tvert imot vært preget av et minstemål av evne til selvrefleksjon og anstendighet, da hadde det for det første selvsagt aldri vært mulig for politikerne her å støtte opp om bombingen av Serbia, og hadde de likevel gjort det så ville det fått følger i form av langvarige fengselsstraffer. Bombing av Libya ville vært umulig fordi både de kriminelle som stod direkte bak dette og “arvingene” deres i de samme partiene ville vært satt fullstendig ut av spill.

Men realiteten er dessverre at folk flest opptrer som medlemmer av en hvilken som helst kriminell bande. Sine egne bandeledere vil man knapt komme på tanken å straffe, om de så står bak massedrap og ødeleggelse av hele nasjoner og strengt tatt burde ha vært henrettet, ja så fortsetter folk flest faktisk å støtte opp om dem.

2 Likes

Det det skolen er til for. Å sørge for at vi sitter stille i båten, og ror i takt. NRK også. Samvittigheten blir raskt bare et fjernt minne, og selvrettferdigheten tar over.

2 Likes

Om en er i stand til å løsrive seg fra retorikken i MSM, skal en ikke se bort fra at Trump tar opp tråden mht å få frem bakgrunnen for angrepet mot Libya. Min oppfatning av Trump er at han ønsker seg ut av de “hengemyrene” tidligere administrasjonene har fått USA inn i, særlig i midtøsten. Dette blir tydelig motarbeidet av både CIA, og Pentagon, noe som selvfølgelig ikke overrasker med bakgrunn i deres rolle i forkant.

Hva får deg til å tro at vi begrenser oss til å tenke høyt på Steiga.no? Vi har da alle et liv utenfor - til og med jeg har det. Der praktiserer jeg av hjertens lyst.

Le Bibelen, så finner du det du søker. Men jeg antar du betakker deg, slik jeg gjorde i over femti år.

Ja, og det står jeg ved. Men for all del, fortsett å jag vindmøller, så gjør du ikke noe annet galt.

Kanskje dette kan hjelpe deg?

https://www.commonlawcourt.com/

Prøver med på et utkast til klage til Krigsdomstolen i Haag 10 sider.Her er et lite utdrag:

Prinsippartiet

						Frei, Norge, 2703.19

Krigsdomstolen ICC i Haag
Att : Fatou Bensouda (sjefsanklager)

Kopi : Nürnbergprosessen, Det internasjonale krigsforbrytertribunalet for det tidligere Jugoslavia, Det internasjonale krigsforbrytertribunalet for Rwanda.

Vi ønsker at det blir tatt ut siktelse og tiltale og konsekvens mot følgende personer:

Grov krigsforbrytelse :
Barack Obama - Presiden USA i 2011
Jens Stoltenberg - Statsminister Norge i 2011
Harald Sunde - Forsvarssjef Norge i 2011
Anders Fogh Rasmussen- Natos generalsekretær i 2011.

Medvirkning til grov krigsforbrytelse:

Alle Nato medlemsland sine øverste ledere i 2011
Jonas Gahr Støre - Utenriksminister Norge 2011

Ethvert brudd på krigslovene i en krig mellom nasjoner er en krigsforbrytelse, mens dette ikke nødvendigvis er tilfelle i borgerkriger.
Normennene Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre i samarbeid med journalister(vitner) fra statskanalen NRK løy og skapte et falskt bilde av situasjonen i Libya og at sivilbefolkningen sto i fare for å bli drept av Gaddaffi og hans regjering. Et massemord kunne forekomme.

Dette er var blank løgn og moralsk forkastelig måte å skaffe seg innreise tillatelse på.
“Jens Stoltenberg er en falsk jævel og har nådd det moralske bunnivået”
Han sier han trenger innreise tillatelse for å redde sivilbefolkningen. Så slipper han og det norske luftforsvaret 600 bomber over sivile mål.
Bombingen viser at det var sivile mål som var meningen hele veien.
Røde Kors sier at minst 300 døde mennesker er funnet

Her er også et lite utdrag jeg oversender sjefsanklageren Fatou Bensouda ICC i Haag
Gjerne kom med forbedringer eller forslag.Det setter jeg pris på:

Det er et gjennomgående trekk at krigsforbrytelser begått av den seirende parten i en krig ikke blir forfulgt, best illustrert ved Nürnbergprosessen, noe som har fått flere til å stille spørsmål ved slike prosesser (jf. seiersjustis). Domstolene opprettet i nyere tid av FN er tenkt å være nøytrale og dømme krigsforbrytere fra alle nasjoner likt, men har likevel også blitt gjenstand for kritikk fra noen grupper.

Paragraf 102 omhandler forbrytelser mot menneskeheten: Den som i et utbredt eller systematisk angrep rettet mot sivile begår overgrep, kan straffes med fengsel i inntil 30 år.i hht norske lover

Bombingen var systematisk rettet mot sivile mål.
Bare det punktet kan de anklagede få 30 år i fengsel
Vannverk og avløpsverk, kraftstasjoner og kraftnett, broer og knutepunkter for veinett og bydeler med boliger.

Ved for eksempel massemord i krigstid kan deler av handling være klassifisert som krigsforbrytelse, mens andre deler går under den mer generelle betegnelsen forbrytelse mot menneskeheten.

300 personer funnet døde, må klassifiseres som massemord. Det er massemord mot uskyldige mennesker.
De anklagede må derfor dømmes for krigsforbrytelse pgså på det punktet

1 Like