Nyheter MDTV Forum Om Doner

23 vaksinedrepte ... and counting

Når en syk, skrøpelig nittifemåring dør etter å ha tatt en “pålitelig” test som indikerte at vedkommende hadde “covid-19” – en sykdom som forøvrig har utryddet influensa, lungebetennelse, forkjølelse m.m. – er det en nasjonal tragedie og en katastrofe som får kommunens ordfører til å komme med en personlig, skriftlig kondolanse i lokalavisa og på Facebook …

Når en friskere, passe oppegående syttiåring dør etter å ha fått første dose av Pfizers “mirakuløse, fantastiske og helt ufarlige” koronavaksine – er det derimot helt naturlig, forventet, tilfeldig og ikke noe som kan knyttes til vaksineringen.

Allerede er minst 23 nordmenn drept av Pfizers vaksine. De rakk aldri å ta sin andre dose. De første vaksinerte får denne dosen førstkommende søndag, og det er DA man kan forvente at mange får en sterk reaksjon på vaksineringen.

I tillegg har man nå så smått begynt å injisere Modernas vaksine i eldre og skrøpelige forsøkskaniner. Denne vaksinen skal visst, ifølge Moderna og myndighetene selv, gi alvorligere bivirkninger enn Pfizers vaksine.

Langtidsskader aner man kanskje omfanget av om et par års tid. I tillegg blir det interessant å se om disse mRNA-vaksinene gir de vaksinerte cytokinstorm med påfølgende organsvikt og død – når de infiseres med det virkelige viruset. Det var dette som skjedde med forsøksdyrene når man testet ut tilsvarende vaksiner mot andre koronavirus for flere år siden. Derfor droppet man testing på forsøksdyr denne gangen, og gikk rett over til uttesting på mennesker.

Og vaksineprodusentene har for lengst sørget for å frita seg for erstatningsansvar. Erstatning får man eventuelt be staten om, og der er nåløyet trangt. (De færreste som ba om erstatning etter å ha fått livet sitt ødelagt av svineinfluensavaksinen – har fått en eneste krone.)

Trøsten får være at vi snart kan kose oss med portforbud og strengere restriksjoner enn vi noensinne har hatt. Også er det vel en bonus at FHI og myndighetene sier at koronavaksinene ikke hindrer smittespredning, men tvert imot øker den.

1 Like

Til slutt får vi skjenke en tanke til begravelsesbyråene, som, takket være vaksinene, kanskje begynner å tjene penger igjen. Slik at de ikke lenger trenger koronakrisehjelpen de har vært avhengige av dette året vi har slitt med “pandemien”.

2 Likes

Jada, aldri så gæli at det ikke kan bli verre. :slight_smile:

1 Like

Håper ikke det.
Og i så fall får vi lockdown, vet du. For da er viruset plutselig blitt “farligere”

2 Likes

Ja, da er det en “farligere mutasjon” som får skylden, og vi får beskjed om at vi trenger nasjonalt portforbud og enda strengere restriksjoner ihvertfall til neste vaksine er utviklet.

Og slik skal de holde på til slutten av mars 2025, om man skal tro Verdensbanken.

3 Likes

Dette er en veldig viktig observasjon og spørsmålsstilling!

Fordi: Det er våre fremstående forskere og helsepersonell som sier dette.

Og den analysen de gjør for å angi sammenheng av dødsfall opp mot vaksine.
Dette forklarer jo 100% hvorfor vaksinen anses som trygg!

Alle som fikk vaksinen under utprøvingen og ble syke eller døde, ja det ble enkelt tilskrevet andre årsaker :crazy_face:

1 Like

Mange av disse er forresten invalide nå, og har havnet utenfor arbeidslivet og blitt avhengige av konstant pleie og tilsyn.

På et par uker drepte Pfizers vaksine 23 mennesker. På elleve måneder har “korona” drept 509.

Hva er mest dødelig?

You do the math.

1 Like

Fant denne på Facebook - fikk ikke kopier tekst, men sier noe om omfanget av løgnen media sprer om hvor nyttig denne vaksinen er…
bilde

5 Likes

Ok:
33605 personer har fått vaksinen og 23 eldre personer er døde: 23x100/33605= 0,07%
57209 personer smittet av korona og 511 personer er døde: 511x100/57209 = 0,89%
57209 personer smittet og 953 personer døde/på intensiven: 953x100/57209= 1,67%

På nåværende tidspunkt, etter at kun eldre sykehjemsbeboere har fått vaksinen,
er korona mellom 12-24 ganger mer dødelig enn vaksinen!

1 Like

Vaksinering har pågått i 1 mnd. «Virus» i ca 1 år
Virus og influensa har alltid vært farlig for skrøpelige eldre
Medisiner/vaksiner er sikkert minst like farlige for disse skrøpelige

Det beste er å ikke vaksinere seg, siden man uansett ikke vil åpne noe

1 Like

To uker kontra 11 mnder. Dvs 0.7 x 22 er lik 15.4. Dette blir ikke helt korrekt heller da antall smittede eller vaksinerte ikke er et konstant tall fra dag 1 til idag. Dvs tallet for vaksinerte har et mye større potensiale til å forandre seg da det omfatter færre over kortere tid. Andre variabler er hvor lang tid det gikk fra man ble smittet til man døde med korona. Summa summarum. Å sette opp disse tallene mot hverandre har kun en hensikt; Å forvirre. En form for løgn mao.

Jo, man vil åpne. Men bare for de som er vaksinert. Som en belønning, som Netanyahu sa det.

1 Like

Være sau på innsiden av gjerdet eller sau med fotlenke på utsiden?

De folka kan ta seg en bolle :grin:

@tjatta
@prettyplz
Jeg liker å ha tall og fakta på bordet før jeg tar en beslutning, og angående regnestykket ditt så tenker du på feil måte, tjatta. Du kan ikke ta det totale gjennomsnittet av noe, i dette tilfellet 0,07% og så multiplisere det med antall uker.

Mine tanker om korona-situasjonen så langt:

  • Koronapandemien slo til og mange eldre og alvorlige syke døde.
  • Samfunnet ble nedstengt for å beskytte disse svake gruppene.
  • En vaksine skulle utvikles for å beskytte de mest sårbare av oss!
  • Pfizer utviklet en vaksine på rekordfart, og testet denne på 40 000 personer.
  • Pfizer uttalte at de ikke hadde testet denne vaksinen på personer over 80 år, og her tror jeg Pfizer lyver, jeg tror Pfizer visste at vaksinen ville være en sterk påkjenning for eldre og syke, men dette kunne de selvsagt ikke gå ut med, hvem ville da kjøpe den?
  • Vi har nå fått en vaksine som ikke kan benyttes på de svake og syke som vi opprinnelig skulle beskytte, og vaksinen hindrer heller ikke smittespredning.
  • Situasjonen er egentlig absurd, noen har tabbet seg kraftig ut, og regjeringa vil gjøre alt de kan for å skjule dette. Journalistene vil selvfølgelig tie saken/tabben ihjel.
1 Like

Den totale dødligheten kan nødvendigvis ikke sammenlignes mellom et fenomen som har vart i to uker kontra ett som har vart i 11 mnder.

Et eksempel;
Vaksinen drepte 10% av de vaksinerte i løpet av 2 uker.
I løpet av et år drepte vaksinen 10% x 52 uker = 520% av de vaksinerte.
Du skjønner helt sikkert at regnemåten din blir litt feil, tjatta. :slight_smile:

2 Likes

Feil. Vi vet ikke enda når dødeligheten vil være størst. Om det er etter 3 uker vil tallene se dramatisk anderledes ut. Du har ikke signifikant data til å lage statestikk. Men gjør det allikevel. Det er uredelig.